NOVETAT EXTRAESCOLAR D'ESCACS

escacs_arenalCom ja us vam anunciar hi ha una nova empresa que ofereix l’extraescolar d’escacs a l’escola. Aquesta entitat (Escola d’Escacs de Barcelona), que té més de 25 anys d’experiència en formació d’escacs a les escoles,  li dóna molta importància al respecte per les normes del joc, a la capacitat de reflexionar, analitzar, preveure i decidir. L’activitat es planteja com un exercici de memòria (tant pel que fa al moviment de cada peça, com pel record dels encerts i errors de partides anteriors)  i com un estímul per captar l’atenció. La concentració és també un dels aprenetatges que més es valoren en la pràctica dels escacs.
Treballen els escacs de manera teòrica i pràctica. La teoria es fa amb les exposicions d’un professor titulat de la mateixa escola i amb la utilització de materials audiovisulas i mural d’escacs, mitjançant la pissarra digital. I la pràctica, no sempre serà jugar una partida d’escacs, sinó que es farà a través de problemes d’escacs, utilitzant les noves tecnologies i partides per internet.
El professor d’escacs emetrà un informe d’actitud i de seguiment per a cada alumne. Durant el curs, s’organitzaran campionats individuals i per equips entre escoles de Barcelona i es realitzaran concursos de cultura d’escacs per a tota la família.
L’entitat, a més, és una de les empreses homologades per a demanar la beca per a la pràctica d’extraescolars esportives que ofereix l’Ajuntament de Barcelona. Podeu trobar més informació al programa L’esport ens fa més grans.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria