UNA NOVA ZONA DE DESCANS AL PATI DE L'ARENAL

Ahir, gràcies als pares i mares que voluntàriament van participar en la convocatòria d’E.Q.C. (El Què Calgui), la nova zona de descans del pati de l’Arenal va començar a agafar forma. Emmarcades dins el projecte de renovació del pati que l’escola va engegar el curs passat, les tasques que entre tots vam realitzar ahir van acabar desembocant en la reestructuració de la zona on antigament s’ubicaven les conilleres.

Mares de tots els cursos van agafar tornavisos, martells i alicates per desmuntar el tancat que fins fa ben poc protegia les gàbies, reconvertint així aquest espai en una zona de descans on els nens i nenes de l’escola podran estirar-se, xerrar tranquil·lament o llegir un llibre. Després de muntar el bagul on s’hi ordenaran coixins de tots colors i de retallar la gespa artificial que cobrirà bona part d’aquesta superfície, les mares-manetes van disposar un terra flotant de fusta per fer encara més agradable i acollidor aquest racó. Tot i que encara manquen alguns detalls més, estem molt orgullosos i orgulloses amb el resultat!

Apgv0YuEvW986BMpVE-Y0AgPlgxqbCGG6wgGYeloLRwd

Volem aprofitar aquest espai per agrair a la resta de pares i mares que ahir van col·laborar durant tota la tarda en d’altres tasques igualment molt necessàries per al bon manteniment i millora de l’escola. Gràcies, voluntaris/es, per fer que la nostra escola faci cada dia més goig!

 General