NOVA REVISTA L'HORT. AVUI A LES VOSTRES MANS

Molt bon dia, famílies,
Ens fa una il·lusió olímpica informar-vos que avui els vostres fills (via carpeta viatgera) us faran arribar la nova revista de l’AMPA, L’hort.
La distribució massiva es farà avui però, a partir de demà, deixarem alguns exemplars al vestíbul de l’escola. A més, serà enviada a tots els col·laboradors que han participat, biblioteques i centres educatius que han mostrat interès en el projecte. També se’n guardaran 52 exemplars per a les noves famílies que arribin el proper curs. Aquestes s’entregaran el dia del berenar de benvinguda com a tastet del que poden trobar a l’AMPA, i a l’escola.
A partir de la setmana vinent us deixarem una breu enquesta al blog per tal que ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments, i farem el possible per incorporar-los a l’edició de l’any vinent.
Només ens queda donar les gràcies a tots els membres de la Comissió de Comunicació que han treballat molts vespres i algunes matinades per tirar endavant un projecte que ens ha fet passar molt bones estones. Gràcies a totes, i molt especialment a l’Umberto Cacchione (dissenyador gràfic i pare de l’escola) per llançar-se sense xarxa amb nosaltres, i a Mittzy Arciniega per coordinar-nos tan bé.
Gaudiu-la. Està feta i pensada per a tots vosaltres.
Comissió de Comunicació

 General