CURSA DE LA DONA 2017: GRÀCIES!!!

Diumenge passat es va celebrar la XIII edició de la Cursa de la Dona Barcelona amb més de 31.000 corredores, 2.000 més que la xifra de l’any passat, arribant a un nou rècord de participació!

Una nova marea rosa va recórrer els carrers més emblemàtics de la nostra ciutat amb l’objectiu de recolzar un any més la lluita contra el càncer femení des de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

L’equip de l’escola l’Arenal de Llevant va lliurar un donatiu de 635€ que aniran íntegrament a donar suport a aquest lluita, perquè la seva lluita és la nostra lluita!

Volem donar-vos les gràcies per les vostres aportacions! Totes i cadascuna de vosaltres formeu part d’aquest esdeveniment solidari i esportiu tan gran i especial que continuarà acumulant recolzaments i solidaritat el 2018.

Enhorabona a totes, campiones!!! I us esperem a la propera edició!

Us deixem un recull fotogràfic i vídeo de la jornada.

Comissió de Cooperació i Solidaritat.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Mostra com passi de diapositives]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria