REUNIÓ INFORMATIVA PROVES DE 3R I 6È A L'ESCOLA LES ACÀCIES

Molt bon dia,
Des de la Comissió de Barri de l’AMPA de l’escola Les Acàcies, amb el suport de la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública del Poblenou i la Xarxa d’Escoles Insubmises, ens conviden a una xerrada participativa sobre la idoneïtat de les proves previstes a 3er i 6è.
L’ objectiu és informar de la possibilitat de fer protesta i combatre l’objectiu final de les mateixes així com valorar les possibles accions a dur a terme de cara a sensibilitzar els nostres dirigents com a part de la Comunitat Educativa que som.
Pretenen traslladar-nos arguments i idees que ens permetin prendre en consciència la decisió o no de recolzar un boicot a aquestes proves que van en contra de qualsevol lògica pedagògica i que introdueix la competitivitat dins els propis Centres.
Per tot això (i molt més) estem convocats a una reunió el proper dijous 1 de Març a les 19:00 hores a l’escola Les Acàcies.
Com a il·lustració d’aquesta problemàtica us remetem un enllaç de la plataforma NO A LA LOMCE on trobareu tota mena d’informació al respecte així com cartell de la convocatòria: http://noalalomce.net/
Comissió escola en lluita

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria