INFORMACIÓ INSCRIPCIONS CASAL D’ESTIU

Benvolgudes famílies,

segur que ja esteu pensant en les activitats pels vostres fills i filles per a l’estiu. La comissió casals i Closques us volen presentar la seva oferta per a aquest curs. Com tots els anys hi ha una aventura diferent per a infantil (On són els nostres jocs?) i per a primària (Reset: play), però en ambdós casos hi trobareu tres sortides/excursions setmanals, tobogan aquàtic, tallers, la tarda ianqui i la tarda de “llegim i fem feina”(tarda de lectura, repàs, deures d’estiu…). El termini per sol·licitar beques a l’Ajuntament i descomptes a Closques és fins el 9 de maig. Us recomanem que visiteu la pàgina web de Closques on hi trobareu informació més detallada sobre el casal i recomanacions sobre què portar durant les setmanes que feu el casal. Us adjuntem també els díptics d’infantil i primària, i el full d’inscripció al casal.

 

diptic-infantil-2018

diptic-primària-2018

CASAL-full-inscripció-2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada