JORNADES DE PORTES OBERTES EXTRAESCOLARS I RECORDATORI CASALET/VELA

Benvolgudes famílies,

arriba el moment d’anar a veure què han fet els nens i nenes de l’escola durant aquest curs en les activitats extraescolars. I no només això, les jornades de portes obertes no són només per veure què han fet, sinó també què ofereix l’escola per l’any vinent.  Les portes obertes estan obertes a totes les famílies, tant si els vostres fills i filles han fet l’extraescolar com si no l’han fet. És una bona oprtunitat per anar pensant en les activitats de l’any vinent. Les dates de les portes obertes van des del 24 de maig al 6 de juny i podeu trobar aquí els horaris detallats.

Closques i la Comissió Extraescolars i Casals també us vol recordar que demà dijous 24 és l’últim dia per a fer les inscripcions al casalet  i a l’activitat de vela. Us adjuntem els documents informatius per a fer la inscripció en aquestes dues activitats.

INFORMACIÓ Casalet, Inscripció i preus 18

INFORMACIÓ ACTIVITAT DE VELA 2018

 

Comissió Extraescolars i Casals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada