NOTA DE LA PRESIDENTA DE L’AFA

Avui he cregut convenient escriure un post personal per explicar-vos quina decisió hem pres la junta de l’AFA al respecte de la nova junta directiva.

Abans de res, vull agrair a les més de 40 persones que vau assistir a l’assemblea de la setmana passada.  Agrair-vos la vostra assistència i sobretot la vostra participació. Les propostes que vam discutir ens serveixen per començar a dibuixar el camí d’aquesta nova etapa.

I ara us explico quina és la decisió que la junta ha pres i que ahir va ser recolzada pels socis assistents a l’assemblea.

Com tots sabeu, des del primer dia que vaig assumir la presidència de l’AFA tenia clar que el millor per tots (per mi i per vosaltres) és que el càrrec fos per dos anys.  Dit això, i esgotat el termini de presentació de candidatures per a la renovació de càrrecs, vam veure (de fet, ja ho intuíem abans) que ningú va presentar una proposta de junta.

És just dir que un pare ens va proposar entrar a la junta amb unes modificacions estructurals que, per diverses raons, no ens van acabar de convèncer. A aquest pare, vull agrair-li el seu interès i empenta. Estic segura que seguirem fent coses plegats!

Per tant, i atenent a aquesta situació d’excepcionalitat he decidit continuar un any més com a presidenta amb una nova Junta Directiva. A partir d’aquí, seguiré vinculada a l’AFA però no com presidenta. Em reafirmo en la idoneïtat de renovar projectes i forces.

Per tant, a l’assemblea es va aprovar aquest projecte que inclou algunes novetats que us explico breument perquè podreu trobar tots els detalls al resum de l’assemblea que es publicarà avui mateix:

  • Junta directiva formada per: Anna Guerrero (presidenta), Laia Roca (secretària), Raül Amigó (tresorer), Laia Quilez (vice-presidenta), Abel Fernández (vice-president).
  • Creació d’una comissió d’infraestructures amb en Marc Bruguera com a vocal.
  • La resta de comissions quedaran igual, menys Fem Barri que tindrà com a nova vocal a l’Anna Sans.

Vull acabar fent-vos 3 titulars del que com a AFA fem, més enllà d’organitzar les activitats que tan bé coneixeu:

  • gestionem l’espai migdia (per tant el menjador i l’espai de lleure)
  • organitzem els casals
  • organitzem les activitats extraescolars.

Esteu disposats a renunciar-hi?

Us animo doncs a què us acosteu a alguna comissió o junta mensual perquè estic segura que us engrescareu a formar part d’aquest gran equip. Ja som gairebé 60!! Però ens faltes tu!

Pensa-hi. El teu parer i la teva dedicació és clau per tots.

Ens veiem a la festa de final de curs!

Anna Guerrero

Presidenta (per un any) de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada