REVISTA L’HORT 2018 (BUTLLETÍ DE L’AFA)

Avui els vostres fills i filles us faran arribar la nova edició del butlletí-revista de l’AFA- 2018.

Hi trobareu articles i reportatges que us explicaran de com parlar de la mort als infants, de com tractar la diferència, de la ciència i la vida, de la sexualitat, de coses d’escola, de moments d’AFA, de youtubers,  de voluntàries, de moviment i aprenentatge, de llibres, de començar l’ESO, del què passa a l’espai de migdia i de moltes coses més que volem que descobriu.

A la segona pàgina hi trobareu els agraïments i crèdits complerts però volem donar unes gràcies olímpiques  a Mitzzy Arcineaga, Marta Soler, Laia Quilez, Marta Martínez, Mònica Ortega, Laura Moret, Sònia Gómez, Laia Roca i Umberto Cacchione. Sense elles hauria estat impossible tirar endavant aquest projecte.

Té unes dosis molt altes de compromís i d’il·lusió. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres fent-la.

Comissió de Comunicació

*A tots/es aquells que no la rebeu, hem deixat alguns exemplars a la secretaria de l’AFA (Marta Jara) per tal que la recolliu allà.

*A tots/es aquells que ens vulgueu fer suggeriments, propostes de millora o qualsevol comentari ho podeu fer escrivint-nos a: comunicacio@afalarenaldellevant.cat o parlant-nos divendres a la festa de fi de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada