CRIDA I AGRAÏMENTS

Benvolgudes famílies de L’Arenal de Llevant,

Des de la Comissió de Coeducació, Feminismes i Diversitat ens acomiadem aquest curs amb molt bones energies! Les trobades del dia 1 i 15 de juny amb Fil a l’Agulla han estat tot un èxit!
Desde aquesta comissió volem donar MIL GRÀCIES al claustre i la resta del personal de l’escola que va assistir a la darrera reunió. Més del 90% de professors i professores i l’equip directiu van voler acompanyar-nos fora de l’horari lectiu. Valorem molt la vostra implicació amb nosaltres, les famílies i l’alumnat.
Esperem que a partir d’ara comenci una nova etapa on no hi hagi la distància que el Covid ens va imposar i aquest estiu ens insufli noves forces per rependre el pròxim curs amb la bona energia que es respirava en la darrera trobada.

Des d’aquesta comissió volem fer UNA CRIDA a tots els pares i mares perquè ens ajudin a continuar amb aquests projectes l’any que ve. Necessitem gent!! Ens quedem en una situació crítica i US NECESSITEM!
ANIMEU-VOS, que som totes molt trempades i tenim molts projectes bonics al cap per intentar fer una escola millor entre tots i totes!

Si us animeu a formar part de la comissió, escriviu-nos a feminismes@afalarenaldellevant.cat

Una abraçada a tothom i molt bon estiu!

Comissió de Coeducació, Feminismes i Diversitat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.