CALENDARI ELECTORAL

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu per la carta que ha enviat l’Anna Guerrero, presidenta de l’AFA, s’ha decidit avançar les eleccions al mes de febrer.

Us presentem el calendari que seguirà aquest procés electoral:

  • Des d’avui 11 de gener i fins al 10 de febrer obrim el període de presentació de candidatures. Caldrà que envieu un correu electrònic a comunicacio@afalarenaldellevant.cat amb l’estructura bàsica de la vostra proposta de Junta (president/a, secretari/a i tresorer/a)
  • Del 11 al 26 de febrer tindrà lloc la campanya electoral. Aquest serà el moment en el qual podran presentar-se els diferents programes electorals. Totes les candidatures disposaran dels mitjans de comunicació de l’AFA per a poder-ne fer difusió.
  • El dijous 28 de febrer a les 18 hores celebrarem una assemblea de socis i sòcies en la qual es votarà la nova Junta de l’AFA. Us recordem que, segons els estatuts vigents, no està permesa la delegació de vots i només pot votar aquell o aquella que sigui soci o sòcia de l’AFA. L’assemblea tindrà servei d’acollida.

Si teniu qualsevol dubte o comentari a fer-nos ens podeu escriure a comunicacio@afalarenaldellevant.cat o a presi@afalarenaldellevant.cat i estarem encantades de parlar amb vosaltres.

Us recordem que l’AFA gestiona l’espai de migdia i l’empresa de menjador, gestiona les extraescolars i els casals. A més, organitza tota mena d’activitats i manté una relació constant amb l’equip directiu de l’escola.

Per tot això, creiem que és molt important mantenir una AFA que planifiqui les seves competències com ha estat fent des que l’escola es va posar en marxa. Us encoratgem a presentar els vostres models de gestió i presidència.

Des de l’actual directiva de l’AFA, ens comprometem a acompanyar, donar suport i ajudar en el que calgui al nou equip directiu que prengui el relleu i s’animi a tirar endavant l’associació en aquests últims mesos de curs i en els pròxims cursos que tenim per davant.

Fem-ho per una escola viva i una escola de compromís

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada