CARTA DE LA PRESIDENTA

Famílies,

Em dirigeixo a totes vosaltres per a informar-vos que he decidit avançar les eleccions a la presidència de l’AFA de l’escola al proper mes de febrer.

Aquesta ha estat una decisió molt pensada, meditada i parlada amb la gent amb qui més confio.  Es tracta d’una decisió irrevocable.

El mes d’abril faria 3 anys que soc Presidenta de l’AFA de l’escola. La meva filla gran feia P3 i el petit encara anava a l’escola bressol quan vaig assumir la presidència amb molt de respecte, il·lusió i ganes de col·laborar amb l’escola dels nostres fills.

Han estat uns anys plens d’il·lusions, projectes i complicitats, on he pogut conèixer gent extraordinària que d’altra manera no hagués conegut. Ha estat una època de dedicació intensa i voluntària que he fet de la millor manera que he sabut.

El curs passat vam convocar les eleccions que corresponien per estatuts i atès que ningú va presentar cap proposta de renovació de Junta, us vaig informar que, excepcionalment, continuaria amb la meva tasca durant un any més. Ara, i sabent-me molt de greu, no compliré la meva paraula i convoco eleccions pel proper mes de febrer. El calendari electoral el tindreu en un post que publicarem conjuntament a aquest escrit.

El motiu de la meva dimissió és doble i confio que sigui fàcil d’entendre:

Quan es realitza una tasca voluntària (sigui del tipus que sigui)  crec fermament que al temps i a l’energia cal que s’hi sumin grans dosis d’ il·lusió. Des de fa uns mesos, aquesta il·lusió ha anat minvant i abans que s’apagui del tot, prefereixo fer un acte de responsabilitat i deixar pas a algú que pugui assumir el nou càrrec amb les ganes i la determinació amb la que jo ho vaig començar a fer-ho l’abril del 2015.

Per altra banda, el calendari que us proposem ens permetrà tenir una nova junta a finals de febrer, amb la qual cosa es podrà fer un traspàs més eficient i responsable que en l’escenari que vam plantejar a l’Assemblea de reelecció.

Els qui em coneixeu sabeu que sempre he intentat coordinar (i no dirigir) una junta que fos oberta, de consens i on tots hi treballéssim amb entusiasme i alegria. Jo no ho visualitzo d’altra manera, no en una associació d’una escola on tots treballem per un bé comú.

Us vull agrair a totes i tots els qui durant aquests gairebé 3 anys us heu implicat d’alguna manera a l’AFA: als vocals de les comissions, als voluntaris, a les persones que heu vingut a les juntes o assemblees que hem organitzat i a tots i totes els que us heu apropat d’una manera o una altra. I molt especialment vull agrair a la meva família, al Marc, a la Martina i en Guillem la seva paciència i entesa. També he d’aturar-me i abraçar a les persones que he tingut sempre més a tocar: Laia Quílez, Albert Montes, Abel Fernández, Laia Roca i Raül Amigó. Gràcies pel valor i la força  amb què hem viscut i compartit aquest temps.

En aquesta escola som més de 600 pares i mares i vull pensar que hi ha algú (o potser alguns) entre vosaltres que té ganes d’agafar el timó i acompanyar l’escola en aquest procés continuat de millora, de revisió i d’acompanyament.

Gràcies,

Anna Guerrero Olivella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada