XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Us desitgem que hagueu tingut una molt bona entrada d’any i us proposem iniciar el nou amb una xocolatada (que ens ofereix solidàriament Cuina Justa).

Us esperem el proper divendres 18 de gener a les 16.30h al pati de l’escola. Junts farem front al fred amb aquesta xocolata ben calenta i d’allò més solidària: la recaptació es donarà íntegrament a la Fundació La Marató de TV3, que enguany destina fons per impulsar la recerca biomèdica en càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços, la incidència del càncer segueix sent molt alta: 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida. Per aquest motiu cal seguir investigant.

Per només 2 euros podreu gaudir d’una xocolata amb melindros per llepar-se els bigotis i ajudar solidàriament a plantar cara a aquesta malaltia.

La xocolata és apte per a intolerants a la lactosa i, a més de melindros, hi haurà galetes sense gluten.

Comissió de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada