ROBA PERDUDA

Des de l’escola ens informem que hi ha una acumulació tan important de roba al bagul de la roba perduda, que dilluns es demanarà a una associació que en recull per a  persones en risc d’exclusió que la vingui a buscar. Si algú vol anar a identificar si hi ha res dels seus menors que ho faci al llarg de la setmana, si us plau.

Aprofitem l’avinentesa per recordar que és tan important marcar la roba amb el nom dels alumnes, com ensenyar-los a fer-se responsables de les seves pertinences.

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

1 thought on “ROBA PERDUDA”

  1. HOLA,

    EN EL BAGUL HI HA FINS I TOT ROBA BEN MARCADA…. NO SERÍA BO.. QUE ALGU -O ELS NENS AL MITGDIA- S’ENCARREGUESSIN DE DUR LA ROBA QUE ESTÁ MARCADA A LES CLASSES CORRESPONENTS?? POTSER ES UN SUGERIMENT..

    GRACIES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada