ENLLAÇ A LA PRESENTACIÓ DE LA XERRADA D’ESCOLA EN LLUITA DEL 31 DE GENER

Benvolgudes famílies,

Per petició de moltes persones que ahir vau assistir a la reunió informativa organitzada per la Comissió d’Escola en Lluita, i també per totes aquelles altres famílies que puguin estar interessades en tenir les dades de la situació actual i la previsió futura de les inscripcions i places dels instituts de Poblenou, compartim a través del següent enllaç el document que recull tota aquesta informació. En ell hi trobareu recollides també les demandes de la Plataforma –demandes que us convidem a que feu també vostres– i el camí que ens queda per recórrer per tal que els nens i nenes del nostre barri tinguin garantida una educació secundària pública, laica i de qualitat.

Enllaç: https://drive.google.com/file/d/14-uRkXS-_HMyFMgb7nnVN7IIXWs8EMKA/view?usp=sharing

Aprofitem l’avinentesa per animar-vos a participar en l’acte reivindicatiu de demà DISSABTE, 2 de Febrer, un cercavila que començarà a les 11h a la Rambla de Poblenou, a l’alçada de Pere IV. Necessitem ser molta gent per tal que ens escoltin! No hi falteu! I, si la teniu, porteu la samarreta SOS Educació o, en el seu defecte, alguna que sigui de color groc ;).

Comissió Escola en Lluita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada