FESTA MAJOR I CAPGROSSOS DE L’ARENAL

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu, l’inici de l’activitat escolar coincideix amb la Festa Major del Poblenou. I la Festa Major, entre d’altres coses, és sinònim de cercaviles. El dissabte 14 de setembre se celebrarà la matinal infantil i ens agradaria que ens acompanyéssiu. Els nens i nenes que aquest curs faran 1r seran els encarregats de treure a passejar i a ballar a la Llevantina, el Tomàquet, el Renan, l’Ullnassassos, la Rosèlia i el Tro.

El lloc de trobada per a iniciar la cercavila serà la Rambla de Poblenou cantonada Pere IV, a les 11:30. La cercavila començarà a les 12:00 i seguirà rambla avall per acabar davant la biblioteca de Can Saladrigues cap a les 13:00, on es farà el ball de lluïment.

Us animem que participeu d’aquest i altres esdeveniments de la Festa Major del Poblenou. Fem barri!

Comissió Belluga´t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada