EL SAPIENS TORNA A L’ARENAL DE LLEVANT

Reserva’t la nit del 26 d’octubre perquè… El SAPIENS torna a l’Arenal de Llevant!

Vau trobar a faltar el Sapiens el curs passat? No, no ens vam oblidar. Estàvem preparant un nou format, un Sapiens de tardor indoor. 

El concurs  més divertit, apassionant, vibrant, dinàmic, compromès i solidari!  Un joc d’equips per adults, amb diferents proves i en un entorn audiovisual. Un joc que no oblidareu mai!

I, si no us ho creieu, mireu aquest vídeo!

PER PROACTIVA OPEN ARMS

Perquè malauradament la situació, lluny de millorar, ha empitjorat tant en les aigües del Mediterrani com internament, en les condicions en què es veuen obligats a treballar, la recaptació d’aquest any  tornarà a estar destinada íntegrament a l’ONG Proactiva Open Arms, com a mostra del nostre suport per la seva feina i per les injustícies que s’estan produint.

VULL PARTICIPAR

Fes un equip, busca un “nom de guerra” i prepara’t per viure una nit diferent! Els equips no poden tenir més de 8 persones adultes ni menys de 5. 

Feu les inscripcions des d’ara mateix per correu electrònic a sapiens.arenal@gmail.com, indicant que us voleu inscriure al Sapiens de l’Arenal de Llevant, el nom del grup i els participants.

Màxim 40 equips. S’assignaran les places per ordre d’entrada. Es valorarà si els equips venen disfressats o caracteritzats.

DONATIU:  Concurs: 10 €/persona

Sopar disponible a la barra del bar: Preus populars

HORARI:

20:00 Presentació Equips i sopar

21:00 Inici concurs Sapiens  (aprox)

24:00 Hora aproximada de finalització de la jornada solidària

LLOC: Escola l’Arenal de Llevant C/ Bac de Roda amb Passeig Taulat, 08005 BCN

MECÀNICA DE JOC: Unes 20 proves multitemàtiques. Cada prova consta d’entre 10 i 20 preguntes. Es respon i es juga en grup. Per la temàtica i la mecànica del joc, el Sapiens és només per a Adults.

Inscriu’t-hi ja enviant un correu a sapiens.arenal@gmail.com!

No et quedis sense la teva plaça!

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.