ELS ATABALATS, UNA ESPÈCIE EN RISC D’EXTINCIÓ

Aquest és un missatge urgent per a tota la població de l’Arenal de Llevant. Els Atabalats, el nostre grup de percussió, està en vies d’extinció si no arriben nous especímens.

Què seria de nosaltres sense el seu ritme, el seu bon humor i les seves coreografies? Les  cercaviles de les festes majors i de Carnestoltes mai tornarien a ser les mateixes! Les curses solidàries, amenitzades pels seus cops de timbal, tampoc.

No ho permeteu!

Segur que quan els has vist algun cop el teu cos ha començat a moure’s al ritme de tamborinos, tabals i zurdos… però no en saps de música, oi? Tant se val, ells tampoc!!!

Per ser Atabalat no necessites coneixements musicals, cap ni un… només et cal bon humor i ganes de passar-t’ho bé.

Enguany volen sonar més fort i millor que mai i, per aconseguir-ho, necessiten més gent que toqui els diferents instruments.

Els assajos són els dillunsde 21h a 22.30h, a la sala d’assaig de la Biblioteca Manuel Arranz. Els Atabalats queden abans (a les 20.45h) a l’escola, per recollir els instruments (no cal que compris cap tabal!).

Vine a provar-ho un dia i, si no t’acaba de fer el pes això del tabal, sempre pots tocar un tamborino (o intentar convèncer als pares-mares del parc!).

T’esperem el pròxim dilluns! Vine a viure, atabaladament, el ritme de la nit!

ELS ATABALATS

PD. Si tens qualsevol dubte, pots escriure’ns a afa@afalarenaldellevant.cat

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.