FESTA DE BENVINGUDA

Arenalins i arenalines, després de la festa major de barri i de la festa major de la ciutat, toca la Festa de Benvinguda de L’Arenal de Llevant. Ara que ja hem començat a tot drap amb les activitats, arriba el moment de trobar-nos sense les presses de l’hora de recollida dels nostres nens i nenes. Reserveu-vos la data, 19 d’octubre entre les 10:00 i les 17:00.

La jornada consistirà en un matí de tallers que han organitzat amb molta motivació les famílies de P4 i en un dinar de germanor del qual s’encarregaran les famílies de 2n. Per la primera part de la jornada, només heu de venir amb moltes ganes de participar als tallers i per la segona, aquí teniu algunes indicacions:

 

  • el preu: 5€ adults i 3€ infants (inclou menú + pa + beguda).
  • el menú: botifarra amb seques i, de postres, crema catalana. Hi haurà opció vegetariana (hamburguesa vegetal) sota comanda en el moment d’adquirir els tiquets.
  • el tiquet: a partir del dilluns 7 d’octubre en horari de SAS (Marta Jara).
  • cal portar plat, got i coberts de casa.
  • hi haurà servei de bar.

No us ho penseu més i participeu d’aquesta jornada on ens retrobarem tots i totes i on donarem la benvinguda a les noves famílies que han entrat aquest any a l’escola.

Veniu i feu escola!

Comissió Bellugat´t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.