TALLER “CONSTRUINT AUTONOMIA”, A L’ESCOLA LA MAR BELLA

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió Fem Barri, encarregada, entre d’altres coses, de difondre i pontenciar el Camí Escolar, us animem a participar en el Taller “Construint Autonomia” que es farà a l’Escola La Mar Bella del Poblenou dijous, 12 de desembre, de 18 a 20h. És aquest un taller pensat per les famílies que volen millorar i enfortir l’autonomia dels seus fills i filles, creant espais de reflexió i confiança.

El taller s’emmarca dins el projecte per PostCarCity (www.postcarcity.org) i està finançat per l’Ajuntament de Barcelona.  Dirigit a escoles que, com la nostra, ja tenen en funcionament camins escolars, té com objectiu respondre a les inquietuds que puguin tenir les famílies respecte al grau d’autonomia que l’ús d’aquests camins pugui suposar. Com podem fer augmentar l’autonomia dels infants per a què la seva mobilitat sigui més sostenible? A partir de les experiències exitoses d’altres ciutats de l’Estat espanyol, el taller, liderat per expertes en pedagogia i psicologia, pretén respondre a preguntes com les següents:

● Existeix una edat ‘correcta’ per als infants de moure’s de manera autònoma?

● Com saben els pares i mares que les seves filles i fills tenen prou capacitat d’autonomia?

● Què poden fer les famílies per a generar més confiança en els seus fills i filles per a què exerceixin més la seva autonomia personal?

● Com podem convèncer els pares i mares que els seus fills i filles estan perfectament capacitats per exercir l’autonomia?

● Com podem vèncer les pors que solen tenir pares i mares respecte l’autonomia dels seus fills i filles?

Les inscripcions són gratuïtes i encara queden places, així que si us animeu, apunteu-vos-hi escrivint a secretaria@procc.org

Moltíssimes gràcies i bon cap de setmana llarg!

Comissió FEM BARRI

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.