ENQUESTA SATISFACCIÓ ESPAI MIGDIA I NOVETATS

Benvolgudes familíes, 

Desde l’Espai  Migdia, Closques, cuina justa i  l’escola ens han proposat una enquesta de satisfacció per fer una valoració de l’espai migdia. Teniu temps per contestar-la desde avui fins dilluns vespre.

Com podreu observar, l’enquesta s’envia als pares, però les parts implicades sòn els notres fills i filles que en fan ús de la mateixa, per tant sería bó que l’omplisiu amb ells i elles.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexLy6SW0iMEU9OBS043FPUoUpOwSIwLAAHMPMYCrYtx_NXeg/viewform?usp=sf_link

També indicar-vos  que el propoer  dijous  13 de febrer es farà una reunió a les 16’30  per part de Closques i  Espai Migdia amb els pares i mares  per donar els resultats de l’enquesta, i  resoldre  els prossibles dubtes  que hi hagin.  Per la vostre informació hi haurà a servei d’acollida per aquelles families que així ho necessitin. Ho podeu  fer  via correu electrònic a  arenal.sas@gmail.com, per reservar-ne el servei (màxim 24 hores abans).

Per ultim, també anunciar-vos que  a partir d’ara,  els nens que  demanin dieta se’ls hi donarà  per defecte, aquell dia i  el dia següent (dos dies seguits, excepte si cau en divendres);  per tant, no farà falta que el segon dia es faci la nota corresponent.

Gràcies per la vostre participació.

Espai Migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada