ACTIVITATS DIRIGIDES PER MARES I PARES

Bon dia famílies! 

Un any més s’activen les extraescolars per mares i pares!!

En aquest enllaç teniu a la vostra disposició el document de Google per fer les inscripcions. Si avanceu en el document, trobareu els desplegables de les extraescolars que s’ofereixen i els preus associats.

ACTIVITATS DIRIGIDES

Degut al COVID*19, aquest any les activitats tenen encara més limitació de places que altres anys. Si es dona el cas que, tot i haver-se inscrit dins el període d’inscripció, hi ha un excés de demandes, es farà un sorteig, prioritzant en primer lloc a les famílies sòcies de l’AFA, després a les famílies de l’escola i finalment les famílies d’ex-alumnes, veïns, etc.

Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb la Marta Jara, en l’horari de SAS (dilluns i divendres de 9h a 10h i dimecres de 16:30h a 17:30h a través del correu electrònic sas@afalarenaldellevant.cat).

Data límit per les inscripcions d’activitats dirigides: Dimarts dia 29 de Setembre a les 9:00h.

 

Comissió extraescolars i Casals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada