L’AFA EN TEMPS DE PANDÈMIA

Al llarg d’aquests mesos  (des del passat mes d’abril) l’AFA ha estat treballant per tal de contribuir al diàleg entre l’escola i les famílies i, com sempre, ha vetllat per la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles, donant suport al projecte de l’escola.

Han estat necessàries reunions extraordinàries amb l’equip docent i directiu per participar en els plans d’obertura i contingència. També hem motivat grups de treball per donar sortida a les necessitats del nostre centre i hem participat en la presa de decisions (quan ens ho han demanat) i hem considerat les necessitats dels diferents escenaris amb què ens podíem trobar al llarg d’aquest nou curs. Hem estat, per tant, acollint el nostre compromís de vetlla perquè l’atenció a l’alumnat de l’escola sigui la millor possible.

En aquest moments d’excepcionalitat hem atès a una reorganització del serveis d’acollida, d’extraescolars i d’espai de migdia. No hem aturat els projectes solidaris, ni d’ombres al pati, ni de reobertura de la biblioteca, i hem procurat acollir les noves famílies que han arribat al centre.

Hem estat i hi som, malgrat tots els malgrats, per seguir sent el nexe de la vostra veu, com a pares i mares, i l’escola. Hi som per seguir col·laborant allà on puguem perquè la nostra escola sigui inclusiva, coeducativa, sostenible i de qualitat.

Al llarg dels propers dies cada comissió, amb més detalls, us explicarà què duu entre mans i cap a on està projectant el seu temps. Llegiu-los. És de rebut.

Cuideu-vos. Cuidem-nos i seguim fent xarxa.

Gràcies!

Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant.

PS/ Escriviu-nos si teniu propostes, idees, necessitats o ganes d’implicar-vos a millorar el nostre projecte d’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada