JUNTA AFA DESEMBRE 2020

Benvolgudes famílies de l’Arenal!

Ara us necessitem més que mai! La pròxima junta de l’AFA ha de servir per decidir què fem amb el romanent de diners que tenim acumulats. Som una entitat sense ànims de lucre i no podem guardar-los. A l’Assamblea es van fer votacions sobre algunes idees, però no totes van ser acceptades. Per aquest motiu desde Junta hem decidit obrir un procés de participació per decidir entre tots i totes on destinar els diners del romanent que no s’ha assignat.

Us convidem a presentar les vostres idees i projectes perquè es puguin valorar i portar a votació; les podeu enviar per mail a afa@afalarenaldellevant.cat abans del proper dimecres 9 de desembre de 2020.

Aprofitem per anunciar la pròxima Junta de l’AFA pel pròxim dimecres 9 de desembre a les 19:30h. 

Així com s’ha fet darrerament, es farà de forma virtual.  Fes click aquí per entrar a la reunió.  ENLLAÇ REUNIÓ

Moltes gracies a tots!

Junta de l’AFA de l’Arenal de Llevant

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada