MANIFESTACIÓ PER UNA EDUCACIÓ SEGURA I DE QUALITAT

Bon dia famílies!

Com bé sabeu, la comissió en lluita del nostre centre ha desaparegut, però se segueixen fent accions per una escola pública de qualitat, és per això que hem trobat important comunicar que l’Associació ASSEMBLEA GROGA ens convida a totes les famílies a participar a la manifestació del proper dissabte 12 de desembre a les 17:00h  a la Plaça Sant Jaume, sota el lema “PER UNS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS, DE BRESSOL A UNIVERSITATS, OBERTS, SEGURS I DE QUALITAT: MENYS DEMAGÒGIA I MÉS RECURSOS!!” a la Plaça Sant Jaume, a les 17.00 hores, a favor de l’escola pública catalana, menys demagògia i més recursos!

Aquesta manifestació es realitzarà amb totes les mesures de seguretat necessàries per evitar al màxim la propagació de la Covid19.

Aquí us deixem el manifest MANIFEST 12.12.20

Us hi esperem!

Conjunt de totes les comissions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada