EL MENJADOR SOLIDARI DE GREGAL NECESSITA LA NOSTRA AJUDA

Benvolgudes famílies,

Es necessiten MANTES, ROBA D’ABRIGAR i tot el MENJAR DE LLARGA CADUCITAT que puguem aportar: Llegums secs (sobretot llenties), arròs, pasta, conserves, oli de gira-sol…

A causa de la COVID, no hi ha cap centre de recapte al Poblenou. Per això, des de la Comissió de Solidaritat volem promoure la col·laboració entre totes les famílies de l’Arenal  perquè les persones més necessitades del nostre barri puguin rebre l’ajuda dels seus veïns i veïnes. Per això, de l’11 de gener i fins el dia 15, de 8:40 a 9:15 del matí entre les 2 entrades de l’escola habilitarem un carro on podreu deixar-nos les vostres aportacions, que durem diàriament al Menjador de Gregal.

Pels que encara no el conegueu, el Menjador Gregal va ser creat per un grup de veïns i veïnes amb inquietuds i voluntat, compromesos amb la causa solidària i els problemes del barri. Actualment, atén al voltant de 400 persones, tant famílies, adolescents, com persones indigents amb l’objectiu d’ajudar-los amb una de les necessitats més bàsiques, com és l’alimentació.

Us agraïm la vostra solidaritat i esperem que tingueu un molt bon any!

Comissió de Solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada