DEMÀ, REIVINDIQUEM EL PARK(in)DAY BARCELONA DAVANT DE L’ARENAL!

Aquest divendres dia 17 de setembre PARK(ing)DAY BARCELONA al davant de l’Escola L’Arenal de Llevant. Apropa’t i parlem!

Per cortesia de Ajuntament de Barcelona, espai AMBIENTAL Cooperativa, ISGlobalBarcelona i Fem Barri.

Què reivindiquem amb el Park(ing) Day?

A l’Àrea Metropolitana de Barcelona el 50% de la contaminació el provoca el trànsit motoritzat. Barcelona és la ciutat d’Europa amb més densitat de vehicles per km2 i es troba entre les 5 ciutats més contaminades d’Europa, superant els valors màxims de protecció de la salut que estableix l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i també els valors legals que marca Europa.

La mobilitat i el transport sostenible son un dels àmbits prioritaris i més factibles on es pot actuar per fer front a l’emergència climàtica: cal reduir la presència i l’ús del transport privat motoritzat. I les ciutats tenen un paper molt clau en aquestes accions.

Comissió Fem Barri – AFA L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.