BENVIGUDA CURS 2021-2022 I JUNTA DE L’AFA

Benvolgudes famílies arenalines,

encetem un nou curs escolar que desitgem que sigui plàcid per a totes. Des de l’equip directiu i des de l’AFA s’ha treballat molt per crear un ambient propici i el més agradable possible pels nostres infants, que tornen amb moltes ganes i il·lusió de retrobar-se amb els seus companys i companyes i tot l’equip educatiu. Encara ens trobem en situació de pandèmia, però com heu vist en les comunicacions de l’escola i als mitjans, ho fem amb unes mesures flexibilitzades. Esperem que, a poc a poc, puguem tornar a viure l’escola com abans.

Des de l’AFA i de part de totes les comissions us desitgem una bona entrada de curs, i us donem la benvinguda a aquelles famílies que entreu de nou al centre.

Aprofitem aquesta comunicació per convidar-vos a la primera junta de l’AFA del nou curs 2021-2022, que es durà a terme de manera telemàtica el dimarts 28 de setembre a les 19:00. Us hi podreu unir amb aquest enllaç https://meet.google.com/eig-dtwc-jws

Us informem també que l’ordre del dia de la junta serà el següent:

  • Comunicacions escola
  • Assemblea (data, vocalies, etc.)
  • Comunicació AFA-Famílies (ús del Bynapp)
  • Programació curs (reunions, festes, activitats, etc).
  • Organització de publicacions del blog. (calendari amb previsió)
  • Temes sobrevinguts

Com sempre  hi esteu totes convidades. No dubteu de participar-hi, si teniu cap informació o dubte que vulgueu traslladar-nos. Digue’s la teva!

Junta de l’Afa

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.