ENQUESTA SOBRE CONTAMINACIÓ AMBIENTAL I ACÚSTICA (RECORDATORI)

Benvolgudes famílies,

A les famílies que encara no hagueu emplenat  l’esquesta de contaminació i sobretot a les noves famílies de P3, us recorem que encara hi sou a temps! Només cal que accediu a aquesta breu enquesta que ja vam passar al mes de juny. Tardareu menys de 5 minuts a fer-ho.

La nostra AFA participa en aquest estudi organitzat per la Revolta Escolar juntament amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona sobre la contaminació ambiental i acústica i la seguretat als entorns escolars.

Les dades son anònimes i es publicaran en un informe a la tardor.

Si no funciona l’enllaç, podeu utilitzar aquest: https://pompeufabraeec.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_034qGmmNaMzliSy

Gràcies!

Comissió Fem Barri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.