TROBADA DE BENVINGUDA CURS 21-22

Benvolgudes famílies,

aquest curs, i degut a les restriccions de la pandèmia, encara no podem fer una festa de benvinguda a les famílies que s’incorporen a l’escola com ens agradaria, però hem pensat  d’organitzar una trobada on els explicarem una mica el funcionament de l’AFA. Seguint amb la tradició, els oferirem la possibilitat de ser apadrinades per famílies amb més experiència dins l’escola, i passar una estona distesa amb elles.
Us demanem si podríeu formar part del grup de famílies que apadrinaran els nouvinguts i també si tindríeu disponibilitat per a col·laborar en la trobada, que es farà el divendres 22 d’octubre. Per això necessitem que ompliu el següent formulari fins el 18 d’octubre:

https://forms.gle/eq7AVHJWsx2MgPqKA

Esperant que les condicions millorin i puguem reprendre totes les activitats i festes a l’escola que gestionem des de l’AFA, us agraïm la vostra col·laboració.

Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.