GRÀCIES FAMÍLIES! BENVINGUDES A LA COMUNITAT DE L’ARENAL DE LLEVANT!

Bon dia, famílies!

Des de totes les comissions de l’AFA us volem agrair la vostra participació a la trobada de benvinguda del passat divendres, tant si vau formar part de la coordinació i muntatge de la trobada (tant de l’escola com del monitoratge), de les comissions o éreu padrins i padrines de les famílies noves.

Hem rebut una resposta molt positiva de les famílies nouvingudes, necessitaven posar cara a les famílies que ja formem part de l’escola i veure de primera mà el caliu que hi ha i les propostes que estem preparant per enguany. Si en tenien ganes, també es van poder afegir a les comissions; la renovació  de membres és fonamental per tenir una escola viva que creixi al ritme que ho fan els nostres fills i filles.

És per això que volem agrair en especial a aquestes noves famílies que van poder assistir a la trobada. Esperem que ja s’hagin començat a sentir part de la gran comunitat que són les famílies de L’Arenal de Llevant, sense elles aquesta trobada no hauria tingut sentit.

Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada