BELLUGA’T JERUSALEMA CHALLENGE

Benvolgudes famílies arenalines,                                                           

Ens fa molta il.lusió poder-vos ensenyar el video del Jerusalema Challenge que vam disfrutar el Juny passat ! Els que vam organitzar i vam poder gaudir de tota la jornada ens recordarà el que vam viure  tots junts en un temps on reunir tantes families era complicat , i els que no van poder assistir veuràn una mica el que es va poder fer amb l’empenta, les ganes i l’energia que reunim les families de L’Arenal de Llevant quan ens ho proposem. Que el disfruteu!

El podeu gaudir clicant aquí.

 

Comissió Belluga’t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada