TENS UNA IDEA? VINE I EXPLICA-LA, SEGUR QUE ENTRE TOTS LA FAREM POSSIBLE!

Tens una idea? vine i explica-la!   

Famílies! A la darrera Assemblea de l’AFA vam ser conscients del pressupost que tenim acumulat com a entitat, i quina millor manera de gastar-lo que projectar-lo en els nostres fills i filles?

L’escola està plena de famílies actives i us necessitem!

Reuniu-vos, xerreu amb els amics, feu pluja d’idees, atreviu-vos…  necessitem la vostra proactivitat concentrada en l’escola, en l’AFA. Elaboreu idees i projectes per tirar-los endavant entre tots i així beneficiarem als nostres infants.

Comptem amb un pressupost que hem de fer brillar en forma d’un producte real, palpable, no pot quedar al banc en forma d’un 1 seguit de zeros en un compte bancari, li hem de donar sortida! És per això que us reclamem, que demanem que vingueu i aporteu idees, que entre tots i totes les durem a terme, i entre tots i totes farem que l’escola Arenal de Llevant sigui el millor lloc que podíem haver escollit pels nostres petits.

Amb què gastem els diners que tenim??   Va!    Idees brulleu!!!

Qualsevol de vosaltres és tant capaç com els nostres menuts, només necessiteu l’empenta! I aquí la teniu!

Idees:  Projecteu-les en forma d’un e-mail, d’un redactat, d’una presentació, d’un poster, d’una infografia, d’un tovalló de paper del bar, ens és igual! Però que no quedin en res, envieu-nos-les a l’AFA.  En farem ressó i entre tots, a l’Assemblea extraordinària decidirem el poder-les tirar endavant.

Recordeu el nostre e-mail:    afa@afalarenaldellevant.cat

Mil gràcies famílies! Entre tots fem una escola fantàstica!

Junta de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada