VOTA, VOTA i VOTA

Ja arribat el dia famílies!! 

23 de novembre A VOTAR!!!!!!!!!!!!!!  

Tenim cinc fantàstiques opcions i es presenta difícil l’elecció, però ha arribat el gran dia i ja podeu presentar el vostre vot presencialment de 9:00h a 10:00h i de 16:00 a 18:00 a l’entrada de l’escola.

L’escola ja ens ho va escriure en aquell document que va publicar no fa gaire a la seva web i us ho recordo:

Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat o candidata i delegueu en la seva veu i representació. Així feu arribar les vostres opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar perquè:

  • Sou els responsables de la formació dels vostres infants i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
  • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  • Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l’escola i també contribuïu que el vostre fill/a la valori.
  • L’èxit educatiu del vostre fill/a també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l’avaluació d’aquest funcionament incideix en el desenvolupament i creixement personal dels vostres fills/es.
  • És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, És important tenir una escola oberta a l’entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre barri un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

Vinga famílies! EL VOSTRE VOT FA ESCOLA. No us oblideu de votar.

Junta de l’AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.