VOTA, VOTA i VOTA

Ja arribat el dia famílies!! 

23 de novembre A VOTAR!!!!!!!!!!!!!!  

Tenim cinc fantàstiques opcions i es presenta difícil l’elecció, però ha arribat el gran dia i ja podeu presentar el vostre vot presencialment de 9:00h a 10:00h i de 16:00 a 18:00 a l’entrada de l’escola.

L’escola ja ens ho va escriure en aquell document que va publicar no fa gaire a la seva web i us ho recordo:

Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat o candidata i delegueu en la seva veu i representació. Així feu arribar les vostres opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar perquè:

  • Sou els responsables de la formació dels vostres infants i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
  • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  • Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l’escola i també contribuïu que el vostre fill/a la valori.
  • L’èxit educatiu del vostre fill/a també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l’avaluació d’aquest funcionament incideix en el desenvolupament i creixement personal dels vostres fills/es.
  • És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, És important tenir una escola oberta a l’entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre barri un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

Vinga famílies! EL VOSTRE VOT FA ESCOLA. No us oblideu de votar.

Junta de l’AFA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada