ES NECESSITEN VOLUNTARIS PER LA BIBLIOTECA

Bon dia famílies,
La biblioteca de l’escola s’està reactivant i és per aquest motiu que necessitem l’ajut de voluntaris amb bastanta urgència.
Horaris als que us podeu apuntar:
Cada dia de la setmana: de 9:15 a 10:15 i de 15:15 a 16:15
Els interessats, poseu-vos en contacte amb la comissió de biblioteca a través de l’e-mail: biblioteca@afalarenaldellevant.cat

El funcionament de la biblioteca de l’escola, ha estat lligat desde fa molt temps a les famílies, que s’han implicat a fer de bibliotecaris i que donen el suport necessari presencial per permetre el préstec de llibres als alumnes de l’escola.
Això permet treure’n un benefici mutuo: per una banda els alumnes de l’Arenal poden iniciar-se, millorar i superar-se cada dia en la lectura triant entre tots els llibres que hi ha a l’escola i gaudir d’un espai tant especial com és la biblioteca i per altra banda a les famílies voluntàries els permet entrar a l’escola, conèixer l’espai i els alumnes i recomanar-los llibres, veure com evolucionen en la lectura sempre treballant al costat del professorat.
Ara per ara es necessiten voluntaris per fer les tasques de préstec, de manteniment de la base de dades i per organitzar l’activitat de Sant Jordi.
Animeu-vos!
Moltes gràcies

Comissió de biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.