FESTA DE FI DE CURS 2022

Per fi, i després de massa temps sense actes celebratoris a l’escola, el proper 17 de juny des de les 16.00 h i fins a la mitjanit, l’AFA convida totes les famílies arenalines a participar de la festa de fi de curs.

Al llarg de les properes setmanes anirem donant més detalls de l’organització, les activitats i el disseny de la jornada. Mentrestant, només us demanem que reserveu aquesta data en els vostres calendaris i que acumuleu moltes ganes per gaudir tots junts d’un vespre de retrobaments i festa.

 

Comissió Belluga’t

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.