SALVEM L'ATENEU FLOR DE MAIG!

Us fem arribar aquesta circular sobre l’imminent tancament de l’Ateneu Flor de Maig. Estan demanant suport al barri per mirar de guanyar una mica de temps:
 
Sembla ser que l’Ajuntament (Districte de Sant Martí) ha decidit no renovar el lloguer del local a l’Ateneu popular Flor de Maig, una entitat amb més de 30 anys d’història al Poblenou. El tema és que, sense avís previ ni diàleg, els volen fer fora, ja que no s’ha plantejat cap alternativa de reubicació. S’estan organitzant algunes accions per mirar d’evitar-ho:
 
– Signar la petició pel no tancament de l’ateneu – http://actuable.es/peticiones/salvem-l-ateneu-flor-maig
– Si podeu, envieu una carta explicant per què no s’ha de tancar l’ateneu. Expliqueu les vostres experiències i el que heu viscut. El que volgueu! Envieu-la escanejada amb la vostra signatura a noaltancamentdelaflordemaig@gmail.com . O si ho preferiu podeu apropar-la per la tarda a l’Ateneu.
– El dia 1 de març a les 19 hores és l’audiència pública i també a les 20 hores comença el ple. Hem quedat a la porta DE L’AJUNTAMENT DEL DISTRICTE a la plaça Valentí Almirall a les 19 hores. Ja que desprès parlarem al ple on es tractarà el tema i on diferents partits polítics proposaran una nova negociació amb els propietaris o una moratòria ja que el tema està proposat a l’ordre del dia. VENIU I DONEU-NOS SUPORT !

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria