XERRADA SOBRE EL SERVEI DE FAMÍLIES COL·LABORADORES (SFC)

Des de la delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC us informem de la xerrada sobre el Servei de Famílies Col·laboradores prevista per al proper dilluns 26 de novembre a les 18h al Centre Cívic Urgell (Comte d’Urgell, 145- 147) (adjuntem cartell informatiu).
El servei de Famílies Col·laboradores és un recurs per a les famílies que temporalent no poden ocupar-se d’algun dels seus fills/es. L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb elles per trobar una altra família propera que durant un temps limitat ajudi a atendre els infants. La delegació de Barcelona ciutat de la FaPaC dóna suport al projecte perquè ens sembla una alternativa molt interessant que dóna resposta a algunes de les necessitats amb les quals es poden trobar les famílies per conciliar la vida laboral i familiar.
A la xerrada assistiran, apart dels tècnics/ques que porten el servei, un parell de famílies col·laboradores que explicaran la seva trajectòria en el servei i la seva experiència i vivència de cadascuna de les col·laboracions que han fet. D’aquesta manera, tothom que estigui interessat en rebre més informació sobre el servei tindrà la oportunitat de conèixer i parlar amb les famílies col·laboradores.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria