LA BIBLIOTECA ESCOLAR: ESPAI DE COL•LABORACIÓ

Els pares i mares col·laborem amb l’escola ajudant en el servei de préstec bibliotecari.
Els alumnes d’Infantil visiten amb la mestra la biblioteca i llegeixen a casa amb les famílies els llibres que les mestres trien per a cada maleta viatgera. Els alumnes de Primària visiten la biblioteca de manera autònoma. Hi ha un dia i un horari concret per a cada curs dels primers cicles, mentre que els alumnes dels últims cursos poden fer-ne ús amb la freqüència que els convingui. Quan són a la biblio, els nens trien els llibres que volen llegir a casa durant la setmana o els quinze dies següents i fan ús del servei de préstec.
prestec_biblio_arenalLa Comissió de Biblioteca de l’Ampa la formem pares i mares coordinats per l’Eva València, mare de 2n i 4t curs. Ajudem en el servei de préstec seguint les indicacions que l’Ampa ha acordat amb l’escola. Cada dia de la setmana un grup de pares i mares anotem quins llibres retornen ja llegits els nens i quins agafen en préstec, els ajudem a omplir els punts on escriuen el dia de retorn del llibre triat, folrem llibres i endrecem prestatges.
Col·laborem amb l’escola participant en una comissió de l’Ampa, perquè com més coordinats són els esforços, millors són els resultats. Per això animem als pares i mares que encara no estan a cap comissió de l’Ampa que mirin en quina hi poden donar un cop de mà per implicar-se una mica més en allò que ens uneix: l’escola.
Comissió de Biblioteca de l’AMPA

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria