XERRADA: IL·LUSIÓ I ENTUSIASME EN FAMÍLIA… I ARREU!

ampaTenir Entusiasme pel present i il·lusió pel futur són dos secrets per viure bé en família, evitant el pessimisme, la tristesa, el consumisme, la insatisfacció… Per això cal viure el passat de manera constructiva, sense deixar que esdevingui un pes insuportable carregat de melanconia, eliminant les “etiquetes” que a vegades posem als fills i a vegades a nosaltres mateixos, i que poden condicionar la nostra manera de fer a casa, a l’escola i a la feina.

Il·lusionar-se pel futur i transmetre aquesta il.lusió als fills, per assolir objectius d’anar més enllà del que es demana, estar predisposat a aprendre, marcar-se petites fites il·lusionadores i viables, saber valorar els petits avenços i tenir una visió esperançada del futur.
Entusiasme pel present, per veure i viure amb optimisme la vida de cada dia, la vida escolar i la vida a casa i a la feina. Entusiasme que es mostra en tota la persona, i que s’oposa a la tristesa, l’escepticisme, el cinisme, el desencís. Entusiasme fonamental per ensenyar i per aprendre!
Descobrirem com n’és d’important que invertim esforços en aquest i + e (il.lusió i entusiasme), perquè aquests dos secrets es poden aplicar a tots els àmbits de la vida, i són una febre fantàstica que s’encomana!
Formador: Juanjo Fernández
Data: Dijous, 5 de febrer de 2015 (de 21 a 22.30h)
Lloc: CEIP L’ Arenal de Llevant. C/ Bac de Roda, 33
Cal confirmar l’ assistència a: maribelyjon@gmail.com graciaruiz01@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria