PARTICIPA EN EL SORTEIG "PAELLA DE GERMANOR" I COL·LABORARÀS EN LA REFORMA DEL PATI!

11ec9354-8dab-441e-99fe-3d6d5f946064
Enguany, a la Paella de Germanor del proper dissabte 16 d’abril, farem un sorteig d’un lot per llepar-se els bigotis. El guanyador o guanyadora s’endurà una espatlla ibèrica de gairebé 5 quilograms, un xoriç ibèric, una llonganissa ibèrica, un formatge curat d’un quilogram i una llauna d’oli.
Cada tiquet val 2 euros i tota la recaptació anirà destinada a la reforma del pati, que si bé va vent en popa (i mai millor dit) encara li queden uns quants mars per surcar. Pels qui no pogueu venir a la trobada de dissabte, dia que farem el sorteig, podeu adquirir-ne’n igualment a partir de demà i fins divendres, a la secretaria de l’escola (Marta Jara) i en horari d’atenció al públic ((Dl i Dv de 9-10 i Dx de 16,30 a 18 h).
El número del guanyador sortirà publicat en aquest mateix blog el dilluns 18. Així que no patiu els que no vingueu dissabte si us toca el lot: us el guardarem!
Animeu-vos i que la sort us acompanyi!
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria