APUNTAT'T AL SAPIENS I COL·LABORA AMB PROACTIVA OPEN ARMS!

UN JOC, UN VESPRE, UN VESPRE SOLIDARI….
La Comissió de Solidaritat de l’Arenal de Llevant us presenta una nova proposta solidària, una edició especial del concurs Sapiens. L’objectiu és recaptar fons per a les persones refugiades. Una forma divertida i diferent d’ajudar. Un joc d’equips per adults, amb diferents proves i en un entorn audiovisual. Un joc que no oblidareu mai!
Fes un equip, busca un “nom de guerra” i prepara’t per viure una nit diferent! Màxim 8 persones/equip. Màxim 30 equips. Inscripcions per mail a sapiensthegame@gmail.com.     
PER QUÈ EL SAPIENS REFUGIATS?
Som a les vores del Mediterrani, un cementiri gegantí des que fa anys, milers de persones intenten accedir a Espanya, Itàlia o Grècia. Ara afegim les tanques a Hongria, Croàcia o Eslovènia, on persones que fugen de guerres miren d’accedir a Europa. 
La Comissió de Solidaritat vol impulsar la col·laboració amb les persones refugiades i, per primera vegada, porta el concurs Sapiens a l’Escola per recaptar-hi fons per aquesta causa ja que la recaptació anirà destinada íntegrament a l’ONG Proactiva Open Arms que dedica els seus esforços a rescatar persones  del mar. Persones que fugen dels conflictes que fa anys assolen l’Orient i que troben en la fugida a Europa l’única manera de poder sobreviure.            
Reserveu-vos doncs la nit del  Dissabte 10 de juny!  Inscriu al teu equip ja, no sigui que et quedis sense plaça! I prepareu-vos per gaudir d’una nova jornada solidària moooooolt especial!    
INSTRUCCIONS 
Vegeu el vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=jGJgQiRYHhs&feature=youtu.be INSTRUCCIONS
Obertes les inscripcions al mail sapiensthegame@gmail.com des d’aquest mateix moment. Assignarem places per ordre d’entrada de mails. Cada equip té un màxim de 8 participants (adults) i un mínim de 5. Es valorarà si els equips venen disfressats o caracteritzats.
PREUS
Concurs: 10 €/persona Sopar disponible a la barra del bar: Preus populars.
HORARI
20:00 Presentació Equips i sopar 21:00 Sapiens 24:00 Hora aproximada de finalització de la jornada solidària.
LLOC
Escola l’Arenal de Llevant C/ Bac de Roda amb Passeig Taulat, 08005 BCN
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria