📢📢📢Rifa d’una panera per millorar l’escola!

Estimades famílies arenalines,

Ja s’apropa el final de trimestre i les festes nadalenques 🎄🎄 i ens agradaria acabar fent una RIFA D’UNA PANERA 🧺 amb un objectiu suuuuper positiu! 🥰🥰🥰

Les comissions de BELLUGA’T I INFRAESTRUCTURES hem organitzat aquesta rifa per RECAPTAR DINERS PEL PROJECTE D’OMBRES DEL PATI DE L’ESCOLA 🌳🌳☀️, i ampliar les ombres del pati de cara a la primavera, ja que és supernecessari per baixar les altes temperatures 🥵🤯 de l’estiu que pateixen els infants.

La venda dels butlletins començarà DIVENDRES 16 i finalitzarà DIMECRES 21 abans de les 19h que finalitzi la festa i es faci el sorteig. La venta de les butlletes (2€) es farà a càrrec de la comissió Belluga’t i infraestructures durant les entrades i sortides de l’escola (de 9h a 9’15h i de 16’15h a 16’30h) i durant la festa del dia 21 de 15h a 18:30h. Molta sort!

Gràcies una vegada més per col·laborar amb els projectes que l’AFA organitza per millorar el dia a dia de l’escola dels nostres fills/es! 🥰

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.