🙌 🙌 🙌 Seguim! VOLEM UN TERCER INSTITUT ADSCRIT A LA NOSTRA ESCOLA

Benvolgudes famílies,

explicar-vos que vam enviar una carta al Regidor del Districte de Sant Martí i a tots els Regidors Adscrits al nostre districte, on els traslladàvem la nostra reivindicació per tenir un 3er institut adscrit a la nostra escola, concretament, sol·licitem que el tercer institut sigui l’Institut Joncar o l’Institut Quatrecantons.

El Regidor del Districte i dues Regidores Adscrites han mostra interès en la nostra petició i ens han convocat a tres reunions. Avui dilluns 23/01/2023 ens hem reunit amb la Regidora Presidenta del Districte. Ella creu que les famílies tenim dret a decidir a quin institut volem inscriure als nostres fills i filles, i quin model educatiu creiem el més adient per ells. S’ha compromès a portar la nostra petició a la Comissió de Drets Socials del Districte que tindrà lloc el proper 2 de Febrer. Tant de bo comprenguin els nostres arguments i ens acompanyin per aconseguir-ho!


Alhora, com sabeu, hem engegat una campanya divulgativa per difondre la nostra reivindicació per poder aconseguir un 3er institut adscrit a la nostra escola (L’Institut Joncar o l’Institut Quatrecantons). Ara per ara el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) no ens ha respost a la carta presentada per les 4 escoles afectades (les que només tenim dos instituts adscrits). Aviat s’obrirà el període d’inscripció pel curs 2023-24 i volem tenir una resposta abans.


Proposem realitzar un enviament massiu de missatges al CEB i és per això que us demanem a les famílies que encara no ho hàgiu fet, escriviu un e-mail, de forma individual, exposant a la vostra manera i amb les vostres paraules, els motius pels quals reivindiquem un 3er institut adscrit a la nostra escola i us demanem que ho feu durant aquesta setmana.


Ho podeu fer enviant un mail directe al departament del Consorci que gestiona aquest assumptes (eduterritori.ceb@gencat.cat) o omplint el formulari que trobareu a la página web del CEB (https://www.edubcn.cat/ca/peticions_i_suggeriments).


Seguirem informant!

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.