Els berenars solidaris ❤️ Un gest de l’escola cap a l’AFA

Hola famílies!

Aquest missatge és un missatge d’agraïment, agraïment cap a la nostra Escola.

Com sabeu, els berenars solidaris són esdeveniments importants per fer comunitat i poder recaptar diners. Es realitzen un cop al mes, i són moments de poder veure’ns, xerrar, comentar i crear sinergies.
L’escola utilitza la recaptació per les beques colònies del curs en curs, i l’escola ens ha dit que l’objectiu d’aquest any ja s’ha complert, així que enhorabona a totes les parts implicades i gràcies a les famílies per la col·laboració.

Arran de tenir garantit ja aquest projecte, des de l’Escola s’han ofert a cedir les pròximes recaptacions dels pròxims berenars pels projectes en curs de les diferents comissions de l’AFA. I nosaltres només podem estar agraïdes per l’oferta, acceptar-la amb ganes i poder ajudar als diferents projectes en curs o futurs.

De fet, la recaptació del darrer berenar solidari ja anirà destinat a un projecte de l’AFA, a algún dels projectes presentats a la junta del Novembre del 2022.

Cal aclarir que aquests diners seran destinats per projectes específics que les comissions de l’AFA proposen i treballen, i en cada cas comunicarem a quin projecte aniran destinats perquè sigueu totalment coneixedores en cada cas. També cal dir que si en un moment donat l’escola necessita de nou cobrir un nou projecte, doncs la recaptació tornaria a anar directament a l’escola, per descomptat.

De nou, moltes gràcies a l’escola per la seva col·laboració en els projectes de la nostra AFA, que gaudirem totes les parts, escola, famílies i infants.

Junta AFA

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.