Documents-Formularis

En aquest espai trobareu documents d’utilitat relatius al curs 2021-2022: formularis d’inscripció a l’AFA, a l’APP AMPASOFT de Closques (per activar l’ús i gestió de pagaments del menjador, de l’acollida i de les extraescolars de l’escola), la circular del curs que publica l’escola anualment, el full d’avisos (substitut manual dels avisos per byanapp), etc. Els arxius estan en format PDF i LINK, de manera que podeu descarregar-los i imprimir-los si ho considereu necessari, o accedir directament a la pàgina corresponent. Tingueu present que aquests documents s’aniran actualitzant a mida que ens els vagin proporcionant desde l’escola i desde Closques. 

  • Encara no ets soci/sòcia de l’AFA o ja ho ets però vols modificar les teves dades? Fes click al següent link i fes la sol·licitud que pertoqui segons el cas.

FORMULARI PER SER SOCI/SÒCIA DE L’AFA per o modificar-ne dades

 

 

  • Vols apuntar als teus fills a extraescolars? Fes-ho a través de la APP de Closques: AMPASOFT. Recorda que si ets soci/sòcia de l’AFA els Serveis de Menjador, Acollida, i Extraescolars et sortiran amb grans descomptes!

APP PER APUNTAR ALS FILLS A EXTRAESCOLARS / MENJADOR / ACOLLIDA

 

  • Si fas Click al següent enllaç trobaràs tota la informació de com donar-te d’alta de la APP i apuntar als teus fills als serveis que Closques que vulguis.

INSTRUCCIONS D’AMPASOFT (APP DE CLOSQUES)

 

 

  • Aquí teniu el LLISTAT D’EXTRAESCOLARS (horaris i preus) d’aquest curs:

 

                                      LLISTAT PETITS 21_22 pdf (P3, P4, P5)

                                      LLISTAT MITJANS 21_22 pdf (1er, 2n, 3er)

                                      LLISTAT GRANS 21_22 pdf (4t, 5è, 6è)

 

  • Aquí hi trobareu el CALENDARI I HORARIS ESCOLARS, així com així com les QUOTES DE MATERIAL I SORTIDES, els ASPECTES MÈDICS I D’ALIMENTACIÓ, l’ORGANITZACIÓ D’ENTRADES I SORTIDES, etc.,  que publica l’escola pel bon funcionament del curs.

 CIRCULAR INICI DE CURS 2021-2022

 

 

 

  • Descarrega’t aquest FULL D’AVISOS, que és el full que trobaràs també a l’entrada de l’escola i que has d’emplenar en cas que vulguis notificar qualsevol informació relativa al teu fill de forma manual: si farà menú de règim, si no es quedarà a dinar, si ha de sortir abans, si ha de prendre algun medicament, etc. Recorda que aquests avisos els pots fer a través de Bynapp.

FULL D’AVISOS

 

  • En aquest link hi ha el FORMULARI DE COMPROMÍS AMB L’ESCOLA que heu d’entregar a l’escola conforme com a famílies que entreu a formar part de l’escola us comprometeu a certs acords educatiu amb l’escola, i ídem fa l’escola.

CARTA DE COMPROMÍS EDUCATIU ESCOLA-FAMÍLIES 

 

  • Qualsevol tema relatiu a la nostra ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES DE L’ESCOLA ARENAL DE LLEVANT, està regulada pels nostres ESTATUTS. Linkeu el següent enllaç per estar-ne informats

ESTATUTS DE L’AFA (24 D’OCTUBRE 2017)