GRUPS DE CONVERSA EN CATALÀ

ENS HA ARRIBAT UNA PROPOSTA DE SERVEI PER AQUELLS QUE VOLEN APRENDRE O PERFECCIONAR EL CATALÀ A NIVELL ORAL:
La CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua) i ERC del Poblenou-Besòs volen posar en marxa un Grup de Conversa en Català al Casal Despertaferro d’ERC, al C/ Marià Aguiló 129 del Poblenou
Els Grups de Conversa no són cursos, no hi ha deures, gramàtica, o exàmens, però són una manera fàcil i entretinguda per practicar el català a nivell oral. Un grup de persones que entenen el català però no el parlen (xerraires), es llencen a parlar en català entre ells sobre qüestions del dia a dia (gustos, viatges, costums,…) en presència de persones catalano-parlants (xerpes) que els ajuden i corregeixen. Els Grups de Conversa són TOTALMENT GRATUÏTS i començaran aquest mes de Gener.
Per reservar plaça, cal que envieu un mail a xerremp9@gmail.com o truqueu al 676226406.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria