PREMIS PROGRAMA22@CREA TALENT

Benvolguts pares i mares,
Ens posem en contacte amb vosaltres per convidar els alumnes i les famílies del vostre centre a l’Acte de Cloenda i Lliurament de Premis del Programa 22@Crea Talent, programa pilot del 22@Barcelona per fomentar el talent a l’escola.
Creiem que aquest acte és una oportunitat excel·lent perquè els alumnes i pares de l’escola puguin conèixer de primera mà totes les activitats s’han fet durant els darrers mesos en el context del programa. A banda de tallers per a alumnes, pares i mestres per promoure la creativitat i la innovació, s’ha dut a terme un debat sobre un tema clau: l’escola del futur, les conclusions del qual es donaran a conèixer en aquest acte.
Així doncs, us animem a participar en aquest acte, que tindrà lloc el proper divendres 22 de maig de 2009, a les 17.30 h, a l’Edifici del Fòrum. Serà presentat per Roger de Gràcia, del programa OIK Mntens?, i comptarà amb la participació de l’Excm. Alcalde de Barcelona, Sr. Jordi Hereu, que s’encarregarà del lliurament de premis. Tots els alumnes que hagin participat al programa rebran, de la mà de l’alcalde, un premi de reconeixement de la tasca que han fet.
Adjuntem a aquest missatge la invitació a l’acte, en què trobareu més informació.
Per confirmar la vostra assistència, només heu d’escriure a info@22creatalent.cat o trucar al 93 304 04 25, i indicar el nombre de persones assistents.
22@CreaTalent – Invitació Acte cloenda

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria