FESTA DE LA CIÈNCIA

DISSABTE 13 I DIUMENGE 14
MÉS DE 70 ACTIVITATS PER DESCOBRIR TOTS ELS MISTERIS DE LA VIDA
Si voleu suscitar l’interès per la ciència en els vostres fills/es i, de pas, aprendre alguna cosa més, els propers dissabte i diumenge el Parc de la Ciutadella acull la Festa de la Ciència. Es tracta d’un cap de setmana farcit d’activitats didàctiques que ajudaran sens dubte a que els més menuts trobin algunes respostes a les moltes preguntes que es fan. Exposicions, itineraris, jocs, espectacles i tallers experimentals ajudaran a entendre què és i perquè serveix per exemple un planisferi, com funciona un rellotge de sol o com es possible que volin aparells que pesen tantes tones. Però hi haurà molt més: cinema de nit, observació d’estels, enigmes a resoldre, micro xerrades científiques i una infinitat d’interessants activitats per satisfer els més curiosos.
La programació i la ubicació de les activitats les trobareu clicant a:
FESTA DE LA CIÈNCIA
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria