CAMÍ ESCOLAR!!!

Benvolgudes famílies,

Com molts de vosaltres ja sabeu, l’escola participa des de fa tres anys en un projecte destinat a crear una xarxa de camins escolars al Poblenou. La Macrocomissió Camí Escolar (MCCE), que és com es diu el grup que lidera el projecte i esta formada per 15 centres del barri, tant públics com concertats, de tots els nivells educatius (escoles bressol, infantil, primària i secundària).

També hi participen representants de l’administració: Ajuntament del districte de Sant Martí, Guàrdia Urbana, Institut Municipal d’Educació de Barcelona, etc. És la primera vegada que es genera una dinàmica com aquesta entorn d’un projecte de mobilitat ciutadana.

Després de tres anys de treball, hem arribat a una fita de gran importància: la inauguració de la primera fase del Camí Escolar del Poblenou! Els CEIPS Antoni Brusi, Vila Olímpica i Bogatell i l’Escola Bressol Municipal La Mar Xica el proper 31 d’octubre inauguren del seu camí escolar. Tots hi estem convidats!

Amb aquesta carta us fem arribar un fulletó amb la informació sobre les activitats planificades per celebrar aquesta ocasió, així com el fulletó que explica més detalladament qui som la MCCE.

Us hi esperem. Serà un moment molt especial per a la comunitat educativa de totes les escoles implicades en aquest projecte i també pel nostre barri.

Cordialment,

 MCCE-Comissió de comunicació

ACTES PROGRAMATS

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria